Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ εντός Ελλάδας

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2314031871

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι πληροφορίες που αποστέλλονται κατά την διάρκεια των παραγγελιών σας κρυπτογραφούνται πριν την αποστολή τους και αποκρυπτογραφούνται κατά την παραλαβή τους από εμάς. Η κρυπτογράφηση γίνεται μέσω του πρωτοκόλλου SSL που είναι το πιο διαδεδομένο παγκοσμίως σε θέματα ασφάλειας μεταφοράς δεδομένων στο Internet.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η Miss Lollipop παρέχει απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές σας. Οι συναλλαγές σας υποβάλλονται σε διαδικασία κρυπτογράφησης.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Μετά το πέρας της συναλλαγής και την έγκριση της χρέωσης της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας, τα στοιχεία διαγράφονται από το σύστημα.

Σε αυτή την περίπτωση χρειάζονται τα εξής στοιχεία:

 • Τύπος της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
 • Αριθμός της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
 • Ημερομηνία λήξης
 • Ονοματεπώνυμο του κατόχου
 • Το CVV2 το οποίο είναι ο τριψήφιος αριθμός που βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας και αποδεικνύει ότι έχετε την κάρτα στα χέρια σας. Στην American Express είναι ο τετραψήφιος αριθμός που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της κάρτας.
Οι τρόποι πληρωμής είναι οι παρακάτω:
 1. Αντικαταβολή. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας. Εξοφλήστε την παραγγελία σας με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας courier που θα σας το παραδώσει.
  Χρέωση αντικαταβολής: 3,30 € συμπ. Φ.Π.Α. για Ελλάδα.
 2. Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα μέσω Alpha Bank.
  Alpha Bank
 3. Ηλεκτρονικό πορτοφόλι Alpha Bank Masterpass.
 4. Τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό. Μπορείτε να καταθέσετε το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρείας. Οι παραγγελίες δεν θα αποσταλούν μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας:

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΓΡΕΤΣΙΣΤΑ ΕΥΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Αρ. Λογαρισμού: 478002002008120
IBAN: GR27 0140 4780 4780 0200 2008 120

      5.Πληρωμή μέσω IRIS
Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής με IRIS payment.

Η κατάθεση πρέπει να γίνει εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Αν το αντίστοιχο ποσό δεν κατατεθεί μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Επίσης η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες μέρες ανάλογα με την διαδικασία της τράπεζας.

* Το ποσό που εισπράτεται στον λογαριασμό του Misslollpop.gr θα πρέπει να αντστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας σας όπως αυτό θα έχει εμφανιστεί κατά την ολοκλήρωσή της. Τα τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από το πελάτη. Εφόσον η κατάθεση γίνει μέσω web banking από διαφορετική τράπεζα (π.χ. Τράπεζα Πειραιώς), θα πρέπει όλα τα έξοδα συναλλαγής να επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη (επιλογή “OUR”). Αν αυτό δεν είναι εφικτό παρακαλώ να μας καλέσετε πριν την πληρωμή της.

Στην αιτιολογία κατάθεσης να αναγράφεται πάντα το ονοματεπώνυμό σας και ο αριθμός παραγγελίας, τιμολογίου ή προσφοράς για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της. Κατόπιν στέλνετε την απόδειξη της τράπεζας με email στο info@misslollipop.gr. 

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις τα παραστατικά αξίας 500 € και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) όπως και για παραστατικά προς επαγγελματίες (Τιμολόγιο Πώλησης) άνω των 500 € θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους: Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα.